Zobrazuji všechny 4 výsledky

4Slim Bio mouka tapioková 800g

SKU: vivantis-z59548
163.00 
Tapioka neboli Maniok jedlý (Manihot esculenta) pochází z tropické Ameriky. Pěstoval se již 4000 let př.n.l. Má velmi atraktivní látkové složení, jak pro výživu člověka, tak i hospodářských zvířat. A to hlavně nejen díky obsahu škrobu, ale i množství bílkovin. Někdy se manioku přezdívá sladké brambory. Tapioková mouka se vyrábí z kořene manioku. Tapiokovou mouku byste na pohled od pšeničné mouky nerozeznali. Má stejnou bílou barvu, jemnou konzistenci i neutrální chuť. Ovšem jelikož nejde o obilovinu ani luštěninu, nenachází se v ní lepek či jiné alergeny. Navíc má schopnost kypření. Díky tapioku budou vaše výrobky větší, nadýchanější a vláčnější. Výrobky z tapiokové mouky i déle vydrží čerstvé. Tapiok má také výborné zahušťovací vlastnosti. Složení: mouka z kořene Manioku jedlého (Manihot esculenta) Obsah: 800g Země původu : Thajsko Výživové údaje na 100g: Energie 1507 kJ/355 kcal Tuky 0,02 g z toho mastné kyseliny 0 g Sacharidy 88 g z toho cukry 3,4 g Bílkoviny 0,2 g Sůl 0 g

Bauck hof Bio Krupice špaldová 500 g

SKU: vivantis-z41928
84.00 
Krupice špaldová celozrnná je hodnotnější alternativa oproti klasické krupici pšeničné. Lze ji použít k přípravě kaší, halušek, lívanců či pomazánek. Špaldová krupice obsahuje důležité složky, které jsou pro lidský organismus potřebné např. vitamíny, bílkoviny, tuky atd. Složení: 100% bio demeter špaldová krupica Obsah: 500g Země původu: Německo Výživové údaje na 100g Energie 1467kJ/346kcal Tuk 1,5g z toho Nasycené mastné kyseliny 0,4g Sacharidy 70,2g z toho Cukry 1,7g Vláknina 5g Bílkoviny 10,5g Sůl 0,01g

Country Life Mouka pšeničná polohrubá BIO 1 kg

SKU: vivantis-z57324
52.00 
Všestranná polohrubá pšeničná mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, smažení nebo vaření.

Šmajstrla Pohanka Krupice 400g

SKU: vivantis-z6060
51.00 
Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro výrobu pohankové krupice je loupaná  mechanicky. Toto zpracování je šetrné a vede k zachování výživových hodnot pohanky. Pohanková krupice je zdrojem vitamínů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu . Pohanka je přirozeně bezlepková potravina, která je rovněž lehce stravitelná. Pohanková krupice a využití v kuchyni: Pohanková krupice zcela nahradí hrubou mouku pšeničnou nebo klasickou krupičku. Celiaci jej mohou použít k přípravě dětských kaší, těsta do halušek, knedliků, lívanců, moučníků a jiných. Obsah : 400 g Země původu: Česká republika Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1470 kJ Bílkoviny 7,4g Sacharidy 73,8g Tuky 1,8g